Konijnen namen met de B

Zoek je een konijnen naam met de letter B? Wij hebben het internet afgespeurd naar leuke namen met een “B” en hieronder een overzicht samengesteld. Zit er een naam tussen die wat jou betreft er echt tussen hoort? Laat een berichtje achter via facebook of stuur ons een mailtje. Dankzij alle bezoekers hebben we de lijst met konijnennamen al behoorlijk kunnen aanvullen.

Tips voor het uitkiezen van een goede naam

Het kiezen van de juiste naam voor je konijn is iets leuks. Je kan gaan voor een grappige naam, een zelfbedachte naam of het uiterlijk van je konijn als inspiratie nemen. Zodra je een leuke konijnennaam bedacht hebt schrijf deze dan op of mail/facebook deze dan naar jezelf toe. Zo vergeet je het niet en kun je er nog even rustig over nadenken.

Lange of korte naam?

Iets waar je over na kan denken is of je een lange of een korte konijnennaam wilt. Hoe langer de naam is, des te unieker, maar ook lastiger uit te spreken. Er vanuit gaande dat jij, net als wij, ook tegen je huisdier praat is dan wellicht een kortere naam makkelijker.
populaire konijnen namen

Populair namen

Ga je voor een populaire konijnennaam of liever voor iets dat je zelf bedacht hebt? Populaire namen zijn gemakkelijk te onthouden, maar niet echt origineel. Populair namen voor zowel mannetje als vrouwtje konijnen van dit moment zijn: Babbel, Bambam, Bibbi, Binky, Blacky, Bunny en Bobo.

Favoriete tekenfilmfiguren of filmhelden

konijnen namen mannetjeOmdat je elke naam kan kiezen die je leuk vind voor je huisdier zou je ook kunnen overwegen om de naam van een tekenfilmfiguur of filmheld te kiezen. Er zijn ook beroemde film- en cartoonkonijnen wiens naam menig konijnbezitter heeft overgenomen. De bekendste is Bugs Bunny, het eigenwijze konijn bekend van de tekenfilmserie Looney Tunes. Roger Rabbit is het eerste konijn dat het witte doek heeft gehaald in 1988. Een andere klassieke en beroemd konijn(tje) is Stampertje, verzonnen door Walt Disney. Stampertje was de trouwe metgezel van Bambi in de gelijknamige film.

Andere beroemde konijnen

Naast tekenfilm- en filmkonijnen zijn er ook vele konijnen die de hoofdpersonage spelen in kinderboeken. Denk bijvoorbeeld eens aan Nijntje van Dick Bruna. Een ander leuke konijnennaam is Bobo. Bobo is een kleuterblad waarin het blauwe konijn als logo gebruikt wordt. Een ander minder bekend konijn in Nederland is Peter Rabbit. In de verhalen van schrijfster Beatrix Potter staat dit figuur centraal.
leuke konijnen namen

Konijnen namen met een B
Babbels Beatle Biloe Bo Boy
Babbeltje Beau Biloxi Bob Bram
Babs Beautje Bindi Bobbie Brammetje
Babsie Beauty Bing Bobby Brandy
Babylon Bebbels Binka Bobo Breaker
Baffy Bebopalula Binkey Boeffie Breezer
Bailey Beer Binky Boefie Britney
Balijn Beetle Bino Boelie Broer
Balki Bella Binti Boemer Bross
Balou Bengel Bisous Boemsy Brownie
Balu Benji Bizzy Bolina Bruintje
Bam Bennie Black Bolleke Brum
Bambi Benthe Blackberry Bollie Bruni
Bambie Bep Blackie Bommel Bubbels
Bambino Betti Blecky Bonky Bucksy
Banbi Bibi Blessed Bonni Buffy
Bandit Bibicha Blewy Bonnie Bugs
Bandito Bibiche Blik Bonzo Bugsy
Banjer Bickel Bliksem Boogie Bukkie
Banjo Biebel Blinkey Boomer Bullebak
Barny Bieni Blizzart Boresta Bully
Barones Bientje Blizzy Boris Bumble
Barros Biggi Bloempje Borov Bumper
Barry Bigwig Bloo Borr Bundy
Bart Bijou Blubber Bos Bunny
Bas Bijoux Blue Boudewijn Buster
Basil Bikkel Blugatti Bouke Busy
Baziel Billy Bl├╝mchen Bounty Byarko
Bea

Heb jij een leuk verhaal over jouw konijn dat begint met de letter B? Stuur ons een mailtje met daarin je verhaal plus eventuele foto en wij zorgen dat jouw verhaal op onze site komt! Weet je nog een leuke konijnen naam met de letter B die nog niet op de site staat? Vermeld het in de reacties!

Facebook Reacties